Masterflirt - Hoe vind en bind je die vent

Door Tijn van Ewijk
1 audio-cd
luisterduur - 60 minuten
prijs: 12,95

Bestel nu uw exemplaar  Klik op icoon voor fragmentMasterflirt - Hoe vind en bind je die vent

Bindingsangst bij mannen bestaat niet. Bindingsangst betekent alleen dat de man bij jou niet vindt wat hij nodig heeft. Als je die ware wilt vinden én binden, moet je dus goed weten wat hij nodig heeft en
hem dát geven. Maar… wat hij nodig heeft is niet wat jij nodig hebt: mannen zijn geen vrouwen met een penis! Mannen willen niet alleen maar seks! Mannen willen ook bewondering, vrijheid, dingen doen, individualiteit, en ja, ook seks.

Deze cd geeft inzicht in wat een man nodig heeft en hoe je hem dat kunt geven zonder jezelf te verliezen. Hoe je zelf op die perfecte man kunt afstappen maar hem tegelijkertijd het gevoel geeft dat hij jou veroverd heeft. Hoe je voorkomt dat je steeds op de verkeerde valt en waar je naar moet kijken om te ontdekken of hij de ware voor je is. En natuurlijk, hoe je ervoor zorgt dat hij nooit meer bij je weg wil.

De van tijdschriftartikelen en interviews bekende “MasterFlirt coach” Tijn van Ewijk legt op deze cd uit wat mannen echt willen, zodat jij de voor jou perfecte vent kunt vinden én binden!Tijn van Ewijk
heeft zich, na zijn studie Bedrijfskunde en een carrière in het bedrijfsleven, de afgelopen tien jaar gespecialiseerd in het spel der verleiding tussen mannen en vrouwen. In samenwerking met andere professionals organiseert hij door heel Nederland workshops die mannen en vrouwen handvatten geven om zelfverzekerd en zelfbewust in contact te treden met het andere geslacht. Van Ewijk is ondernemer, schrijver, publicist, filantroop en lid van de Professional Speakers Association. Zijn boeken en workshops zijn op wetenschappelijke leest gestoeld en doorspekt met praktische tips en adviezen.